Summerar ihop dagarna som gått

I lördags efter tävlingen vart vi överbjudna till grannarna för att grilla! Mycket trevligt👌 det vart lite lagom sent och lagom med super smarriga mojitos! 

Ytterligare en bild från i lördags!I söndags så vart det en väldigt lugn dag och inte så kreativ alls. Vi hämtade rundbal till hästarna och Qvicken vilade.


Igår måndag så åkte jag in till skolan för att ha seminarium om neurologiska sjukdomar. Hel basgruppen vart indelad i olika sjukdomar och vår lilla grupp fick epilepsi. Så sjukt många olika indelningar det finns av epilepsi! 
Sen stannade jag kvar i stan och käkade lunch på Cupodi! Världens godaste sallader👌
Väntade på Danne eftersom vi skulle storhandla. Men han var så seg in till syn så jag åkte till citygross och han handla klart tills han kom in till stan. 
Qvicken fick vila då det vart så sent och jag åkte tidigt på morgonen. Vi hjälptes åt att fixa stallet sen på kvällen. Mysigt!


Idag började vi redan 8,15 på KTC med HLR. Skönt att få lite repition och få prova på olika casesenarier. Alltid nyttigt. Speciellt intressant är att läraren vi hade är ambulanssjuksköterska vilket jag också vill bli så småningom!
Åkte hem sen för att däcka i sängen i en timme, börjar bli trött på att vara trött så att säga. 


Nu får vi se vad kvällen bjuder på!👍

Tävling Rönningens KRK 28/3-15

Dagen sammanfattas kort till stolpe ut. Känslan var överlag bra förutom att Qvicken var lite vild! Men sammtidigt är det väldigt roligt att rida honom när han tycker att det är så roligt! Nästa tävling blir om två veckor, Björklinge RF som annordnar tävlingen på Jälla. Ska klura lite om vad det blir för höjd då!;)
 
95 cm Avd B bed A

Framridningen till denna klass så var han så över taggad! När vi skulle rida på hindrena så stog han nästan på stället och studsade för att han laddade så. Han var i alla fall framåt;)
Bra känsla på framhoppningen så gick jag in på banan. Kände ganska direkt att jag hade dålig koll på han då han låg på så fruktansvärt! Vi var hör och häpna felfri tills sista hindret även fast det gick i racerfart men i det sista hindret hade dom ställt schakfärgade hinderutfyllnad vilket tydligen äter hästar. Qvicken stannas och verkligen ur stirrar på hindret och tyckte jag var knäpp som bad honom att hoppa! red på igen och då var det som bortblåst och han hoppade snällt över. Lite surt, 0 hinderfel, men ett stopp och ett gäng tidsfel. Men ser ingen anledning att stressa vidare när dom har stannat. Bättre ta det lugnt och få till ett bra språng.
 
105 cm Avd B bed A
 

Han hade lugnat ner sig lite till denna klass och var väldigt fin på framhoppningen! Fortfarande väldigt taggad, men han lyssnade fint. Lite jobbigt blir det dock när folk tror dom äger framhoppningen och ändrar hinderhöjder hejvilt. Hoppar jag fram till 105 tex så vill jag inte att hindret ska ligga på 115. Men åter igen bra känsla och med bra självförtroende gick vi in på banan. Mycket bättre kontroll och lugn denna klass. Han tittade till lite och började maska sig in i kombinationen vilket gjorde att vi hamnade lite i botten och tog med oss frambomen på oxern in i kombinationen. Sen är han inte jätte van att hoppa oxer räcke kombination och tittade till lite. Men han stannade inte och jag red rätt så det finns inget att klaga på:) Så 4 fel vart det i denna klass. Inget att gräma sig över egentligen även fast det är roligare att få den där rosetten och nollan på TDB. Det kommer;)
 
Lite blandade bilder från dagen!